Fermentats Espai & Seny: Recepta de Kimchi

Fermentats: Recepta de Kimchi


Temps de fermentació: 2 dies
El kimchi és un condiment coreà que se serveix com a acompanyant o per començar qualsevol menjar. Es presenta en centenars de variacions, que varien de família en família i d'estació en estació.


Llimones fermentades foto de presentació

Llimones fermentades


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Les llimones fermentades són un dels condiments característics de la cuina nord-africana.


Cols de bruel·les fermentades presentades en un bol

Cols de Brusel·les fermentades


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Us proposem una recepta fàcil i ràpida per gaudir d’un cultiu d’hivern com si fos estiu. Cols de brussel·les al més pur estil “pickle".


Els aliments fermentats i els seus beneficis


Si no estàs acostumat a menjar aliments fermentats potser no trobis sentit a dedicar temps a preparar-los. Al cap i a la fi, fer xucrut o pa de massa mare no és difícil, però requereix una dedicació extra. Perquè tot aquest esforç tingui sentit…


La fermentació de vegetals


Més o menys tots sabem el que és la fermentació, o al menys relacionem aquesta paraula amb algun tipus de procés bacterià, potser sense estar molt segurs de si es tracta d’alguna cosa bona o dolenta. Alguns de vosaltres aquesta paraula els…


Apuntat a la nostra llista de correu i et mantindrem informat de totes les novetats

Cursos, receptes, articles i noves seccions a la web.