Taller de fermentació i cuina amb fermentats

Dia i hora de celebració: Dissabte 8 d’abril de 10:30h a 19h.
Lloc: Espai & Seny. Mapa google.
Preu del taller complet: 70 euros amb dinar inclòs.
Preu sessió de matí o sessió de tarda: 40 euros
Inscripcions: Emplenant aquest formulari. Places limitades.

Vols aprendre a fer les teves pròpies verdures fermentades? Necessites idees i consells sobre com incorporar-les a la teva dieta? Si és així, aquest és el teu taller!

El taller de fermentació i cuina amb fermentats se celebra el dissabte 8 d’abril en Espai & Seny (Gaserans, Girona), i es divideix en dos blocs que es poden fer junts o per separat:

Al matí, començant a les 10:30h, aprendràs a incorporar els fermentats a la teva dieta, les seves propietats, beneficis nutricionals, plats, receptes i molt més, tot mentre cuines el menjar amb Alf Mota de Macroseny.

I a la tarda, a partir de les 15:30h, aprendràs amb la Mónica i en Jordi de Espai & Seny a preparar xucrut, kimchi, pickles i begudes probiòtiques.

El taller es fara a els locals d’Espai & Seny, situada a Gaserans al tranquil entorn del Baix Montseny (localització en google maps).

taller de fermentación

Preu del taller complet: 70 euros amb dinar inclòs.

Preu sessió de matí o sessió de tarda: 40 euros

Places limitades. Inscripcions obertes fins al 5 d’abril. Més informació escrivint a info@espaiseny.cat.

Si necessites compartir transport o no tens cotxe, fes-nos-ho saber en l’els comentaris del formulari d’inscripcions i intentarem buscar la manera que puguis venir al curs.

Aquest taller de cuina basat en una dieta assenyada i equilibrada va a Revolu - Sanar la teva alimentació i la teva vida.

Sessió de matí: Cuina amb fermentats
De 10:30h a 13:30h.

taller de fermentación

Alf Mota, cuiner i professor de cuina saludable i terapèutica t’ensenya a introduir l’alimentació simbiòtica a la teva cuina del dia a dia. Aprendràs les millors combinacions, tant amb els aliments probiòtics com els prebióticos que nodreixen als nostres bacteris amics i promouen l’equilibri i el bon funcionament intestinal.

Durant 3 hores s’elaboraran diferents i deliciosos plats originals amb chucrut, pickles, kimchi, begudes i salses fermentades. La cuina que inclou aliments vius, a part d’equilibrar la flora intestinal, ajuda a optimitzar el sistema immunològic i promou la regulació del sistema nerviós i les emocions.

Per menjar servirem els plats que s’hagin preparat durant el curs.

Sessió de tarda: Fermentació de vegetals i begudes probiótiques
De 15:30h a 19h.

taller de fermentación

Dirigit a persones amb poca o cap experiència amb la fermentació, en aquest taller de 3 hores us ensenyarem a preparar diversos fermentats vegetals (xucrut, kimchi, pickles) i begudes probiòtiques (kvass de remolatxa, kombucha, quefir d’aigua) de manera pràctica i senzilla.

L’objectiu del curs és que surtis del mateix amb una idea molt clara de: 1) les eines que necessites per fermentar a casa, 2) quins són les condicions que necessiten les verdures per una bona fermentació i 3) què es el que passa durant el temps de fermentació i com saber si la teva fermentació ha sortit bé.

El taller inclou un llibre de receptes en format electrònic i resolució de dubtes després del curs.

Atenció! Sortegem una plaça en aquest curs!

Volem agrair-vos el vostre interès pels nostres cursos amb el sorteig d’una plaça en el taller de fermentació i cuina amb fermentats del dia 8 d’abril. El premi inclou l’assistència al curs complet i el menjar.

Per participar, nomes has d’accedir a la nostra pàgina de Facebook i fer un “m’agrada” i deixar un comentari en l’entrada que anuncia el sorteig (la trobaràs a la capçalera del nostre mur), dient-nos per què estàs interessat en la fermentació de vegetals. Recorda fer un “m’agrada” i deixar un comentari, nomes entraran en el sorteig les persones que facin ambdues coses!

Llegeix atentament els termes i condicions del sorteig (més a baix).

Termes i condicions del sorteig

  1. Per participar en aquest sorteig és necessari premer el “M’agrada” a l’entrada que anuncia el sorteig en Facebook (www.facebook.com/espaiseny) i deixar un comentari dient per què estàs interessat en la fermentació de vegetals. Recorda fer ambdues coses, “m’agrada” I comentari.
  2. Nomes comptabilitzarà un comentari per persona.
  3. El premi consisteix en una plaça en el taller complet de “Fermentació i cuina amb fermentats” impartit per Espai & Seny i Macroseny el 8 d’abril de 2017 a Gaserans (Sant Feliu de Buixalleu, Girona), amb menjar inclòs. Valorat en 70€.
  4. El sorteig no inclou ni el transport ni l’allotjament de la persona premiada (de ser necessaris).
  5. El termini per ingressar en el sorteig finalitza l’1 d’abril de 2017 a les 9h.
  6. Espai & Seny publicarà l’anunci del guanyador en les 24 hores següents a la finalització del sorteig, etiquetant el seu perfil de Facebook. Si el seu perfil permet rebre missatges se li enviarà un avisant que ha resultat guanyador.
  7. En participar en el sorteig ens atorgues permís per etiquetar el teu perfil de Facebook en l’anunci del resultat del sorteig.
  8. El guanyador haurà de posar-se en contacte amb Espai & Seny abans del 5 d’abril de 2017 escrivint un missatge a info@espaiseny.cat per confirmar la seva assistència al curs. Si Espai & Seny no rep cap missatge en aquest període, considerarà que el guanyador ha rebutjat el premi.
  9. Espai & Seny no comparteix les dades personals de cap usuari. Ens agrada el spam tan poc com a tu.