En el cas dels cogombres o “pickles”, o d’altres ferments tipus el kimchi, simplement pren-los d’aperitiu com si fossin unes olives. Quan et cansis de menjar-los així sense més, si es que arribes a cansar-te’n, encara et quedaran possibilitats infinites. De debò… infinites.

Amb aquesta recepta volem demostrar l’enorme versatilitat dels vegetals fermentats. Hem escollit una recepta en la qual el fermentat, en aquest cas el kimchi, es cuina a una alta temperatura. Pensem que no hi ha res de dolent en això, només recorda que quan vulguis treure el màxim en termes de salut a un vegetal fermentat és millor que no l’escalfis. Per a la resta d’ocasions, considera aquesta recepta:

Preparació

Escorre la patata ratllada en un colador, prémer per treure el suc. Mesclar bé en un recipient amb el kimchi i la farina. Afegeix els ous i la sal. Escalfar l’oli en una paella, afegeix la mescla a cullerades prement suaument per fer bunyols plans d’un cm de gruix. Daurar pels dos costats. Servir amb salsa de formatge o cacauet.