E-BOOK

 

5 recipients de fermentació que ja tens a casa

Comença a fermentar avui mateix sense haver de comprar res

¡ENVIA'M EL E-BOOK!
kimchi Espai & Seny

Fermentar verdures és una pràctica de conservació que fins a fa unes dècades s’utilitzava a tot el món.

En l’actualitat disposem d’altres formes de conservar els aliments, però la fermentació segueix sent igual d’important, perquè ens ajuda a mantenir una flora intestinal sana i ens aporta vitamines, enzims i altres compostos d’alt valor nutritiu.

No obstant això, hem perdut el coneixement que tenien els nostres avantpassats sobre els mètodes de fermentació, que ara ens provoquen incertesa. L’elecció d’un recipient de fermentació adequat és un dels dubtes més habituals.

En aquest ebook et mostrarem 5 maneres de fermentar verdures utilitzant utensilis que segurament ja tinguis a casa.

5 recipients de fermentació que ha tens a casa
  • T'expliquem el que passa durant el procés de fermentació
  • Materials a evitar
  • Com evitar que surti floridura o llevat amb tècniques senzilles
  • Trucs senzills per evitar que es desbordin els teus fermentats
  • Taula resumen amb avantatges i inconvenients de cada recipient

Descàrrega gratuïta en apuntar-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i t'enviarem el link de descàrrega a la teva safata d'entrada