Bloc

Article

RAVE PICANT (Amoracia rusticana)

Fa uns dies la @Maria_culubret, companya de @monemporda en va donar 2 plantes joves de Rave rusticà (Amoracia rusticana). Feia …

Llegeix l'article
Article

Chutney, el retrobament

Feina molt de temps que volia provar altre cop el tema dels chutneys. Fa uns anys vem fer alguna prova …

Llegeix l'article
Article

Nyàmeres que son? receptes i molt més

Nyàmeres, Pataca, Patatxo, Patata de canya, Topinàmbur, Carxofes de Jerusalem (Helianthus tuberosus). Un grapat de noms per anomenar un tubèrcul …

Llegeix l'article
Fermentació

La fermentació de vegetals

Més o menys tots sabem el que és la fermentació, o al menys relacionem aquesta paraula amb algun tipus de …

Llegeix l'article
Espai Seny

Menja bé, menja local: principis nutricionals del grup de consum Espai & Seny

Si ets usuari del nostre grup de consum saps que “Menja bé, menja local” és nostre slogan, el nostre leitmotiv. …

Llegeix l'article
Aliments fermentats

Els aliments fermentats i els seus beneficis

Si no estàs acostumat a menjar aliments fermentats potser no trobis sentit a dedicar temps a preparar-los. Al cap i …

Llegeix l'article
Fermentació

Kit de kombutxa per regalar

Nomes queden unes setmanes perquè arribin les festes de nadal i com es habitual en aquestes dates ja estem tots …

Llegeix l'article