La fermentació de la xocolata


A qui li agrada la xocolata? Quina pregunta, a qui no li agrada la xocolata. Potser ets de poques quantitats, poquet i bo. O potser ets dels que no pots parar de menjar quan et cau una rajola a les mans. Sigui com sigui, qui no cauria en els…


Kit de kombutxa per regalar


Nomes queden unes setmanes perquè arribin les festes de nadal i com es habitual en aquestes dates ja estem tots pensant en els regals. Avui des de Espai & Seny us proposem una idea per regalar que ho té tot:


Menja bé, menja local: principis nutricionals del grup de consum Espai & Seny


Si ets usuari del nostre grup de consum saps que “Menja bé, menja local” és nostre slogan, el nostre leitmotiv. Avui us volem explicar una miqueta més sobre el que significa per a nosaltres menjar bé.


Els aliments fermentats i els seus beneficis


Si no estàs acostumat a menjar aliments fermentats potser no trobis sentit a dedicar temps a preparar-los. Al cap i a la fi, fer xucrut o pa de massa mare no és difícil, però requereix una dedicació extra.


La fermentació de vegetals


Més o menys tots sabem el que és la fermentació, o al menys relacionem aquesta paraula amb algun tipus de procés bacterià, potser sense estar molt segurs de si es tracta d’alguna cosa bona o dolenta. Alguns de vosaltres aquesta paraula els…