Ceba amb comí i mostassa

6,00

Ingredients: Ceba, Comí en gra, Mostassa en gra, Sal, Aigua
Descripció: T’agrada la ceba? Doncs no ho dubtis tasta-la fermentada i gaudeix del sabor del déus.

Aquesta recepta es per els amants de la ceba com ara jo. La ceba fermentada te tot el sabor i la textura de la ceba crua, però sense el efectes secundaris de consumir aquest vegetals amb cru. Marinada amb el comi i les llavors de mostassa el seu sabor es potencia i se’n dolça convertint-se en un imprescindible a la cuina.

Pes net: 300 grams.

Ceba amb comí i mostassa

Preu grup de consum: 5 € per a tots els usuaris que recullin la comanda a Espai & Seny.

La fermentació làctica de vegetals és un mètode de conservació tradicional que utilitza només sal, aigua i temps. Els fermentats vegetals sense pasteuritzar són probiòtics i rics en enzims i vitamines B i C, convertint a aquests aliments en una opció realment saludable. Els ferments vegetals es poden consumir com a acompanyament de qualsevol plat, i fins i tot utilitzar com a ingredients en tota mena de receptes.

Obir per WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola!, Hem incorporat el xat des de l'aplicació WhatsApp per fer més senzill qualsevol dubte referent a la botiga, com fermentem o com comprar. No dubtis en preguntar!