Ingredients: Ceba morada tallada gran, pell i suc de llimona, cardamom, sal.
Descripció: T’agrada la ceba? Doncs no ho dubtis tasta-la fermentada.
La ceba morada ha vingut per quedar-se, més cruixent que la ceba groga, la més comuna, i amb un sabor diferenciat combina perfecta amb el toc de cítric i especialment amb la llimona. recomanada per menjar en cru.
Pes net: 300 grams.
Ceba morada amb llimona
La fermentació làctica de vegetals és un mètode de conservació tradicional que utilitza només sal, aigua i temps. Els fermentats vegetals sense pasteuritzar són probiòtics i rics en enzims i vitamines B i C, convertint a aquests aliments en una opció realment saludable. Els ferments vegetals es poden consumir com a acompanyament de qualsevol plat, i fins i tot utilitzar com a ingredients en tota mena de receptes.
Hola!, Hem incorporat el xat des de l'aplicació WhatsApp per fer més senzill qualsevol dubte referent a la botiga, com fermentem o com comprar. No dubtis en preguntar!