Ingredients:Bròquil, pastanaga, i ravenets. llorer, pebre negre, all, coriandre, sal, vinagre de poma i aigua
Descripció:Records d’infància, essència d’estiu amb un toc de vinagre de poma, ideal per aperitiu i amanides.
Els confitats son essencials a tota la mediterrània, combinats amb les olives i els salaons de seitó han estat sempre presents a la nostra cultura. Així que no podíem deixar de fermentar una recepta tradicional de confitats. Acompanya aquest fermentat amb fumats, salaons, amanides d’escarola..
Preu grup de consum: 5 € per a tots els usuaris que recullin la comanda a Espai & Seny.
La fermentació làctica de vegetals és un mètode de conservació tradicional que utilitza només sal, aigua i temps. Els fermentats vegetals sense pasteuritzar són probiòtics i rics en enzims i vitamines B i C, convertint a aquests aliments en una opció realment saludable. Els ferments vegetals es poden consumir com a acompanyament de qualsevol plat, i fins i tot utilitzar com a ingredients en tota mena de receptes.
Hola!, Hem incorporat el xat des de l'aplicació WhatsApp per fer més senzill qualsevol dubte referent a la botiga, com fermentem o com comprar. No dubtis en preguntar!