Descripció:Esclat de textures, umami generós especiat i picant
El pakchoi es una col, però sembla mes una bleda. Aquesta verdura nouvinguda de la xina ha fet tants amics a casa nostra que de ben segur ha arribat per quedar-se. Provar el nostre Kimchi de Pakchoi amb les teves verdures al vapor, pures, sopes, arròs o llegum o amb qualsevol peix o carn tant si es guisada com no.
Pes net: 300 grams.
Kimchi de Packchoi
Preu grup de consum: 6 € per a tots els usuaris que recullin la comanda a Espai & Seny.
La fermentació làctica de vegetals és un mètode de conservació tradicional que utilitza només sal, aigua i temps. Els fermentats vegetals sense pasteuritzar són probiòtics i rics en enzims i vitamines B i C, convertint a aquests aliments en una opció realment saludable. Els ferments vegetals es poden consumir com a acompanyament de qualsevol plat, i fins i tot utilitzar com a ingredients en tota mena de receptes.
Hola!, Hem incorporat el xat des de l'aplicació WhatsApp per fer més senzill qualsevol dubte referent a la botiga, com fermentem o com comprar. No dubtis en preguntar!