Salsa de tomàquet i alfàbrega

7,00

Ingredients: Tomaquet, Pebrot verd picant, Alfabrega, Ceba tendra, All, , Orenga.
Descripció: Salsa de gust intens, saborós i espaterrant. Serviu-la freda sobre plant calent.

Pes net: 300 grams.

Esgotat

Fora de temporada: 

En estoc des de principis d’Agost fins a finals d’existències

Nom salsa-tomaquet Categoria

Informació addicional

Salsa de tomàquet i alfàbrega

Preu grup de consum: 6 € per a tots els usuaris que recullin la comanda a Espai & Seny.

La fermentació làctica de vegetals és un mètode de conservació tradicional que utilitza només sal, aigua i temps. Els fermentats vegetals sense pasteuritzar són probiòtics i rics en enzims i vitamines B i C, convertint a aquests aliments en una opció realment saludable. Els ferments vegetals es poden consumir com a acompanyament de qualsevol plat, i fins i tot utilitzar com a ingredients en tota mena de receptes.