Ingredients: Col, Pastanaga, Ceba tendra, All, Comi, Aji i Sal
Descripció: El xucrut més mediterrani amb un punt picant que emfatitza tot el seu sabor.
El Xucrut de comí i orenga barreja els sabors mes tradicionals del sauerkraut o col agria dels països nòrdics amb verdures mediterrànies i un punt picant que emfatitza tot el seu sabor.
Pes net: 300 grams.
Xucrut de comí i orenga
Preu grup de consum: 5 € per a tots els usuaris que recullin la comanda a Espai & Seny.
La fermentació làctica de vegetals és un mètode de conservació tradicional que utilitza només sal, aigua i temps. Els fermentats vegetals sense pasteuritzar són probiòtics i rics en enzims i vitamines B i C, convertint a aquests aliments en una opció realment saludable. Els ferments vegetals es poden consumir com a acompanyament de qualsevol plat, i fins i tot utilitzar com a ingredients en tota mena de receptes.
Oblida’t dels sabors insípids dels xucruts que has provat i descobreix l’explosió de contrastos i l’umami generós dels fermentats vegetals
Hola!, Hem incorporat el xat des de l'aplicació WhatsApp per fer més senzill qualsevol dubte referent a la botiga, com fermentem o com comprar. No dubtis en preguntar!