Ingredients: Col, Porro, Pebre negre i Sal marina.
Sauerkraut o col agre, sabors nòrdics amb un toc de pebre.
El Xucrut de porro es es ideal per a totes aquelles persones que no coneixen els fermentats vegetals i els volen incorpora a la seva dieta.
El xucrut ideal per acompanyar salsitxes i peix blau amb el sabor del porro i l’acides de la col fermentada.
Pes net: 300 grams.
Xucrut de porro
Preu grup de consum: 5 € per a tots els usuaris que recullin la comanda a Espai & Seny.
La fermentació làctica de vegetals és un mètode de conservació tradicional que utilitza només sal, aigua i temps. Els fermentats vegetals sense pasteuritzar són probiòtics i rics en enzims i vitamines B i C, convertint a aquests aliments en una opció realment saludable. Els ferments vegetals es poden consumir com a acompanyament de qualsevol plat, i fins i tot utilitzar com a ingredients en tota mena de receptes.
Hola!, Hem incorporat el xat des de l'aplicació WhatsApp per fer més senzill qualsevol dubte referent a la botiga, com fermentem o com comprar. No dubtis en preguntar!