Taller: Avançat de fermentats vegetals

Quan:
15 de juny de 2019 @ 10:00 – 13:30
2019-06-15T10:00:00+02:00
2019-06-15T13:30:00+02:00
On:
Espai & Seny
Can Pladevall s/n Gaserans (Girona)
Preu:
50
Contacte:
Mónica
692 46 89 52

Aquest taller es el quart mòdul del cicle de tallers de fermentats vegetals i begudes probiòtiques Espai & Seny.

En aquest taller pràctic avançat farem un pas mes enllà en la fermentació aprenen a preparar condiments fermentats per marinar, acompanyar, picotejar (dippear) o amanir.

Salses aromàtiques, picants, de tomàquet, ketchup fermentat, pastes d’herbes o pasta d’all, cítrics fermentats, tot és possible amb una mica d’imaginació. En aquest taller pugem un esglaó en l’escala del sabor i t’ensenyem trucs per sorprendre a casa o en el teu restaurant.

* Et recomanem fer el mòdul 2 (tècniques bàsiques de fermentació de vegetals) abans de fer aquest taller.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS CLICANT AQUÍ.