Monogràfic: Begudes probiòtiques i cocteleria

Quan:
18 de maig de 2019 @ 10:00 – 13:30
2019-05-18T10:00:00+02:00
2019-05-18T13:30:00+02:00
On:
Espai & Seny
Can Pladevall s/n Gaserans (Girona)
Preu:
50
Contacte:
Mónica
692 46 89 52

Aquest monogràfic es el tercer mòdul del cicle de tallers de fermentats vegetals i begudes probiòtiques Espai & Seny.

Les begudes probiòtiques són una manera divertida d’incorporar aliments fermentats a la nostra dieta, i ens permeten substituir als refrescs carbonatats fins hi tot amb còctels i combinats.

En aquest taller pràctic prepararem kombutxa, quefir d’aigua i kvass (fermentat de verdures infusionades), i aprendrem a realitzar una segona fermentació per carbonatar-las.

Acabarem amb algunes idees de combinacions i maridatges interessants.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS CLICANT AQUÍ.