Curs: Iniciació als aliments fermentats

Quan:
16 de març de 2019 @ 10:00 – 13:30
2019-03-16T10:00:00+01:00
2019-03-16T13:30:00+01:00
On:
Espai & Seny
Can Pladevall s/n Gaserans (Girona)
Preu:
50
Contacte:
Mónica
692 46 89 52

Aquest curs teòric es el primer mòdul del cicle de tallers de fermentats vegetals i begudes probiòtiques Espai & Seny. En ell s’estableixen les bases necessàries per poder realitzar qualsevol dels altres tallers pràctics, avançats i monogràfics.

 

– Durant el curs els assistents rebran tota la informació necessària per entendre què són els aliments fermentats i quins són els seus beneficis, i per perdre-li la por a fermentar d’una vegada per sempre.

– Després ens detindrem en la fermentació de vegetals, i parlarem de com dur-la a terme de manera segura i fàcil.

– Us donarem idees per combinar els fermentats vegetals amb altres aliments en els vostres menús de cada dia, i també de com conservar-los.

– Finalment, degustarem diversos fermentats ja preparats, la qual cosa ens ajudarà a familiaritzar-nos amb el seu característic sabor i, en el futur, saber si els nostres processos de fermentació s’han dut a terme correctament.

 

*Taller recomanat abans de realitzar qualsevol dels mòduls avançats (mòduls 2 a 4).

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS CLICANT AQUÍ.