Taller: tècniques bàsiques de fermentació de vegetals

Quan:
6 de abril de 2019 @ 10:00 – 13:30
2019-04-06T10:00:00+02:00
2019-04-06T13:30:00+02:00
On:
Espai & Seny
Can Pladevall s/n Gaserans (Girona)
Preu:
50
Contacte:
Mónica
692 46 89 52

Aquest taller práctic es el segon mòdul del cicle de tallers de fermentats vegetals i begudes probiòtiques Espai & Seny. En ell utilitzarem els tres mètodes de fermentació de vegetals,  en sec, en salmorra i el mètode coreà, per preparar xucrut, pickles i kimchi.

Amb aquesta base ben apresa, els assistents podran desenvolupar les seves pròpies receptes, adaptant els processos a les seves preferències personals, i disposant d’un gran ventall de possibilitats amb la combinació de diferents verdures,  espècies i textures.

Es tracta d’un curs pràctic on tots els assistents prepararan un fermentat que es podran portar a casa.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS CLICANT AQUÍ.