Dosas o “crepes” índies d’arròs i llenties


Dificultat: Fàcil | Temps: 10 minuts
Les dosas són molt fàcils de fer, estan realment delicioses i són versàtils (les pots menjar amb dolç i amb salat i a qualsevol hora).
Autora: Ana Azcárate de l'Editorial Diente de León

curri de musclos amb kimchi

Curri de musclos amb kimchi


Dificultat: Fàcil | Temps: 25 minuts
Preparat per xopar-te els dits? Sens dubte ho faràs amb aquesta recepta de curri de musclos amb kimchi, un plat molt fàcil de preparar.

prunes umeboshi

Prunes umeboshi


Dificultat: Fàcil | Temps: 10 minuts
Avui compartim la recepta de les prunes umeboshi, un dels ingredients bàsics de la cuina japonesa al que s'atribueixen propietats medicinals que calmen l'estómac i prevenen els refredats.

kimchi de carbassons sencers

Kimchi de carbassons sencers


Dificultat: Fàcil | Temps: 20 minuts
La recepta de kimchi d’avui és el resultat d’un feliç experiment, i el protagonista una de les verdures més prolífiques en l’hort d’estiu, el carbassó.

Ous de pastura moldejats


Dificultat: Mitjana | Temps: 15 minuts
El més humil dels aliments portat a les altures de l'art culinari per dos mestres de la cuina saludable,
Autors: Mireia Anglada i Alf Mota

quiche de carn picada

Quiche de carn picada


Dificultat: Mitjana | Temps: 1h30m
Una quiche contundent, que si prepares amb ingredients de qualitat (la carn, els làctics i els ous que siguin de pastura) vindrà carregada de nutrients i bons greixos, i estarà deliciosa.

ossos de canya la font sostenible

Torrades de medul·la de pastura amb cibulet


Dificultat: Fàcil | Temps: 40 minuts
Avui aprenem a cuinar una peça molt inusual, la medul·la de vedella, una exquisidesa molt ben vista en les cuines tradicionals de països com França i Corea.

dent de lleó

“Tàperes” de dent de lleó fermentades


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Avui us proposem una recepta primaveral com a poques i que ens agrada especialment perquè, a més d'utilitzar una planta medicinal com és la dent de lleó, ens ajuda a posar en pràctica un costum que mereix la pena recuperar: la de recol·lectar plantes silvestres.

papada, kimchi i males herbes

Papada, kimchi i males herbes


Dificultat: Fàcil | Temps: 1h45m
És fantàstica la combinació de la grassa de la papada amb el picant i àcid de la fermentació del kimchi.
Autor: Fransesc Danes

receta de kimchi

Recepta de Kimchi


Temps de fermentació: 2 dies
El kimchi és un condiment coreà que se serveix com a acompanyant o per començar qualsevol menjar. Es presenta en centenars de variacions, que varien de família en família i d'estació en estació.

Culleradas de patata i kimchi amb germinats de llombarda i remolatxa


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Una mossegada amb el rei del fermentat, el kimchi, que barrejat amb la dolçor de la patata i el cruixent dels germinats et transportarà als sabors intensos de la cuina coreana.
Autor: Alf Mota de Macroseny

Arepas amb hummus de mongetes vermelles i xucrut d’orenga i comí


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Una recepta estiuenca i picant que recorda els sabors de la millor cuina mexicana, acompanya-la amb una cervesa ben freda.
Autor: Alf Mota de Macroseny

Ja tens el e-book gratuït?

 

5 recipients de fermentació que ja tens a casa

Comença a fermentar avui mateix sense haver de comprar res

¡ENVIA'M EL E-BOOK!

Vols apendre a fermentar?

 

Visita la nostra pàgina de cursos

4 mòduls temàtics per començar des de zero o perfeccionar el que ja saps

MÉS INFORMACIÓ