ossos de canya la font sostenible

Torrades de medul·la de pastura amb cibulet


Dificultat: Fàcil | Temps: 40 minuts
Avui aprenem a cuinar una peça molt inusual, la medul·la de vedella, una exquisidesa molt ben vista en les cuines tradicionals de països com França i Corea.

papada, kimchi i males herbes

Papada, kimchi i males herbes


Dificultat: Fàcil | Temps: 1h45m
És fantàstica la combinació grassa de la papada amb el picant i àcid de la fermentació del kimchi.
Autor: Fransesc Danes

Recepta Espai & Seny: Latkes de Kimchi

Latkes de Kimchi


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Una de les preguntes que més ens fa la gent es com consumir els aliments fermentats. La veritat es que no te molt de misteri.

Recptes Espai & Seny: Makis de remolatxa i advocat

Makis de remolatxa, rave daikon i alvocat


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Una recepta fresca i saborosa ideal per menjar com entrant en els teus àpats o bé per preparar una tapa per picar en un entorn festiu.
Autor: Alf Mota de Macroseny

Recptes Espai & Seny: Pasta de sardines amb pastanaga i ceba fermentada sobre fulles d'endívia

Pasta de sardines amb pastanaga i ceba fermentada sobre fulles d’endívia


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
El maki tradicional podríem dir que és un entrepà d'arròs i peix, una manera molt enginyosa d'emportar-se el menjar a la feina.
Autor: Alf Mota de Macroseny

Recepta Espai & Seny: Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà i xucrut de porro

Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà i xucrut de porro


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Un farcellet que pot acompanyar qualsevol tipus de plat sigui peix, carn, pasta o arròs. Una combinació atrevida.
Autor: Alf Mota de Macroseny

Arepas amb hummus de mongetes vermelles i xucrut d’orenga i comí


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Una recepta estiuenca i picant que recorda els sabors de la millor cuina mexicana, acompanya-la amb una cervesa ben freda.
Autor: Alf Mota de Macroseny

Culleradas de patata i kimchi amb germinats de llombarda i remolatxa


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Una mossegada amb el rei del fermentat, el kimchi, que barrejat amb la dolçor de la patata i el cruixent dels germinats et transportarà als sabors intensos de la cuina coreana.
Autor: Alf Mota de Macroseny

Apuntat a la nostra llista de correu i et mantindrem informat de totes les novetats

Cursos, receptes, articles i noves seccions a la web.