Arepas amb hummus de mongetes vermelles i xucrut d’orenga i comí


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Una recepta estiuenca i picant que recorda els sabors de la millor cuina mexicana, acompanya-la amb una cervesa ben freda.
Autor: Alf Mota de Macroseny

Recepta Espai & Seny: Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà i xucrut de porro

Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà i xucrut de porro


Dificultat: Fàcil | Temps: 40 minuts
Un farcellet que pot acompanyar qualsevol tipus de plat sigui peix, carn, pasta o arròs. Una combinació atrevida.
Autor: Alf Mota de Macroseny

Recptes Espai & Seny: Pasta de sardines amb pastanaga i ceba fermentada sobre fulles d'endívia

Pasta de sardines amb pastanaga i ceba fermentada sobre fulles d’endívia


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Una recepta fresca i saborosa ideal per menjar com entrant en els teus àpats o bé per preparar una tapa per picar en un entorn festiu.
Autor: Alf Mota de Macroseny

Recptes Espai & Seny: Makis de remolatxa i advocat

Makis de remolatxa, rave daikon i alvocat


Dificultat: Mitjana | Temps: 30 minuts
El maki tradicional podríem dir que és un entrepà d'arròs i peix, una manera molt enginyosa d'emportar-se el menjar a la feina.
Autor: Alf Mota de Macroseny

Llimones fermentades foto de presentació

Llimones fermentades


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Les llimones fermentades són un dels condiments característics de la cuina nord-africana.

Latkes de Kimchi


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Una de les preguntes que més ens fa la gent es com consumir els aliments fermentats. La veritat es que no te molt de misteri.

Cols de bruel·les fermentades presentades en un bol

Cols de Brusel·les fermentades


Dificultat: Fàcil | Temps: 15 minuts
Us proposem una recepta fàcil i ràpida per gaudir d’un cultiu d’hivern com si fos estiu. Cols de brussel·les al més pur estil “pickle".

Ja tens el e-book gratuït?

 

5 recipients de fermentació que ja tens a casa

Comença a fermentar avui mateix sense haver de comprar res

¡ENVIA'M EL E-BOOK!

Vols apendre a fermentar?

 

Visita la nostra pàgina de cursos

4 mòduls temàtics per començar des de zero o perfeccionar el que ja saps

MÉS INFORMACIÓ