Preparació

Barrejar la farina d’arepas amb l’aigua i un polsim de sal a poc a poc, fins a formar una massa que es pugui treballar amb les mans.

Fer petites boletes (de la mida d’una cullerada sopera) i aplanar.

Passar per la planxa pinzellada amb oli d’oliva, uns 5 minuts per cada banda. Reservar les arepas.

Batre les mongetes amb les 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, ½ cullereta de postres de sal marina, el comí i el líquid de kvass de remolatxa, que li dóna el color rosa viu.

Afegir una mica més d’aigua si cal, fins a fer una crema consistent.

Rectificar de sal i comí al gust.

Sobre les arepas es posa una cullerada sopera de l’hummus de mongetes i una altra del xucrut d’orenga i comí, es decora amb un polsim d’ají sec i picat.

Recptes Espai & Seny: Arepas amb hummus de mongetes vermelles i xucrut d'orenga i comí

Alf Mota de MacroSeny

Cuiner i professor de cuina saludable i terapèutica

Xef distingit per la Unió Vegetariana Espanyola i membre de l’equipo Eco Xef Espanya. Format en macrobiòtica, medicina oriental, nutrició i dietètica, cuina aplicada a la dietoteràpia, agroecològica i comunicació. Imparteixo regularment cursos i tallers de cuina en diferents escoles i centres de formació. Col·laboro en diversos projectes educatius per a la promoció d’hàbits de vida saludables. Desenvolupo receptes i continguts sobre gastronomia, imparteixo xerrades i conferències.  Escric regularment i intervinc en programes de ràdio sobre gastronomia ecològica i estil de vida sostenible i saludable.


Ens ajudes a compartir aquest contingut?


Ja tens el e-book gratuït?

 

5 recipients de fermentació que ja tens a casa

Comença a fermentar avui mateix sense haver de comprar res

¡ENVIA'M EL E-BOOK!

Vols apendre a fermentar?

 

Visita la nostra pàgina de cursos

4 mòduls temàtics per començar des de zero o perfeccionar el que ja saps

MÉS INFORMACIÓ