Preparació

Culleradas de patata i kimchi amb germinats de llombarda i remolatxa

Posem sobre una cullera de porcellana de servir, una base de patata cuita i freda i premem i aplanem. Si la patata ha passat la nit a la nevera, encara millor.

A sobre posem 1 cullerada de postre generosa de kimchi i una miqueta de cada tipus dels germinats. Amanim amb un rajolí d’oli d’oliva del bo.

La patata si es freda i ha estat unes hores a la nevera es transforma en un midó resistent, un excel·lent prebiòtic. L’aliment preferit de les nostres “bacteris amics”.

Alf Mota de MacroSeny

Professor en cuina saludable i terapèutica

Divulgo habitualment l’alimentació ecològica i sostenible en el format de xerrades i conferències a escoles, associacions, cooperatives, fires, i entitats entre d’altres. He creat el projecte MacroSeny per transmetre el respecte, el sentit, l’afecte i l’atenció que se li ha de donar a la preparació i a l’acte de menjar, compartint coneixements essencials per a una millor qualitat de vida.


Ens ajudes a compartir aquest contingut?