Preparació

Posem sobre una cullera de porcellana de servir, una base de patata cuita i freda i premem i aplanem. Si la patata ha passat la nit a la nevera, encara millor.

A sobre posem 1 cullerada de postre generosa de kimchi i una miqueta de cada tipus dels germinats. Amanim amb un rajolí d’oli d’oliva del bo.

La patata si és freda i ha estat unes hores a la nevera es transforma en un midó resistent, un excel·lent prebiòtic. L’aliment preferit dels nostres “bacteris amics“.

Alf Mota de MacroSeny

Cuiner i professor de cuina saludable i terapèutica

Xef distingit per la Unió Vegetariana Espanyola i membre de l’equipo Eco Xef Espanya. Format en macrobiòtica, medicina oriental, nutrició i dietètica, cuina aplicada a la dietoteràpia, agroecològica i comunicació. Imparteixo regularment cursos i tallers de cuina en diferents escoles i centres de formació. Col·laboro en diversos projectes educatius per a la promoció d’hàbits de vida saludables. Desenvolupo receptes i continguts sobre gastronomia, imparteixo xerrades i conferències.  Escric regularment i intervinc en programes de ràdio sobre gastronomia ecològica i estil de vida sostenible i saludable.


Ens ajudes a compartir aquest contingut?


Ja tens el e-book gratuït?

 

5 recipients de fermentació que ja tens a casa

Comença a fermentar avui mateix sense haver de comprar res

¡ENVIA'M EL E-BOOK!

Vols apendre a fermentar?

 

Visita la nostra pàgina de cursos

4 mòduls temàtics per començar des de zero o perfeccionar el que ja saps

MÉS INFORMACIÓ