Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 25 minuts
Racions: 4

Ingredients:

  • 2 dents d’all, picats
  • 1 cullerada de gingebre fresc, picat
  • 2 cullerades de mantega o ghee (mantega clarificada)
  • Pasta de curri verd (Mitja cullerada = poc picant; 1 cullerada = picant; 2 cullerades = molt picant)
  • 300 g de Kimchi Espai & Seny, líquid a part
  • Mig got de vi blanc
  • 1 llauna de llet de coco
  • 1 kg de musclos, nets amb closca
  • Cibulet fresc, picat

Preparat per xopar-te els dits? Sens dubte ho faràs amb aquesta recepta de curri de musclos amb kimchi, un plat molt fàcil de preparar amb el qual gaudiràs del contrast entre la dolçor de la llet de coco, el picant de la pasta de curri, i l’acidesa del kimchi, que en aquesta ocasió cuinem per extreure tot el seu deliciós sabor. Però et donem un truc perquè no es perdi tot el poder probiòtic del rei de la cuina coreana, segueix llegint i t’ho expliquem…

La recepta és una adaptació del llibre The Kimchi Cookbook de Lauryn Chun.

Si encara no has preparat kimchi a casa, no et perdis la nostra recepta de kimchi pas a pas.

Curri de musclos amb kimchi

1. Es fon la mantega o ghee a foc lent en una cassola i s’afegeix l’all i el gingebre picats, cuinant-los durant aproximadament 1 minut.

2. Després s’afegeix la pasta de curri i es remou fins que es dissolgui.

3. S’afegeix el kimchi escorregut i es remou durant 1 minut.

4. Després s’afegeix el vi blanc i es deixa bullir uns segons.

5. S’afegeix la llet de coco i quan trenca a bullir, afegirem els musclos nets i esperarem que torni a bullir. Un cop bullí taparem l’olla, tancarem al foc i ho deixarem cuinant-se fins que els musclos s’obrin, uns 5 minuts.

6. Se serveix en bols sobre arròs blanc, decorant amb el cibulet picat.

curri de musclos amb kimchi

Si vols que el plat conservi les propietats probiòtiques del kimchi, passats uns segons, quan es temperi una mica, s’aboca en cada bol una mica del líquid de kimchi reservat. Aconseguim així preservar les propietats probiòtiques del kimchi, que ens ajudaran a assimilar millor tots els valuosos nutrients dels musclos i dels altres ingredients.

Si no t’agraden els musclos, pots substituir-los per gambes, o si prefereixes una opció vegetariana, utilitza en el seu lloc bròquil, coliflor, xampinyons, o una mescla.

Bon appétit!


Ens ajudes a compartir aquest contingut?


Ja tens el e-book gratuït?

 

5 recipients de fermentació que ja tens a casa

Comença a fermentar avui mateix sense haver de comprar res

¡ENVIA'M EL E-BOOK!

Vols apendre a fermentar?

 

Visita la nostra pàgina de cursos

4 mòduls temàtics per començar des de zero o perfeccionar el que ja saps

MÉS INFORMACIÓ