Culleradas de patata & Kimchi amb germinats de llombarda i remolatxa

Dificultat

Facil

T. Preparació

20

T. Fermentació

0

Quantitat produida

2 racions

Ingredients

  • 1 patata grossa cuita, freda i xafada amb la forquilla
  • Germinats de col llombarda
  • Germinats de remolatxa
  • Oli d’oliva
  • Kimchi clàssic de Espai&Seny

Preparació

Una mossegada plena de sabor i salut. La dolçor de la patata amb l’àcid i picant del kimchi i els tocs de frescor dels germinats forma una combinació exquisida i molt refrescant.

La patata si és freda i ha estat unes hores a la nevera es transforma en un midó resistent, un excel·lent prebiòtic: L’aliment preferit dels nostres “bacteris amics”.

Preparació.

Bulli la patata la nit anterior i posar-la a refredar a la nevera.
Posen sobre una cullera de porcellana de servir, una base de patata cuita i freda, premem i aplanem.
A sobre posem 1 cullerada sopera de Kimchi i una miqueta de cada tipus dels germinats.
Amanim amb un rajolí d’oli d’oliva del bo.

Una ultima cosa aqui us deixo la recepta de com fer el kimchi

Alf Mota de MacroSeny

Cuiner i professor de cuina saludable i terapèutica

Xef distingit per la Unió Vegetariana Espanyola i membre de l’equipo Eco Xef Espanya. Format en macrobiòtica, medicina oriental, nutrició i dietètica, cuina aplicada a la dietoteràpia, agroecològica i comunicació. Imparteixo regularment cursos i tallers de cuina en diferents escoles i centres de formació. Col·laboro en diversos projectes educatius per a la promoció d’hàbits de vida saludables. Desenvolupo receptes i continguts sobre gastronomia, imparteixo xerrades i conferències.  Escric regularment i intervinc en programes de ràdio sobre gastronomia ecològica i estil de vida sostenible i saludable.

T'ha agradat? Comparteix-la amb els teus

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Altres receptes

Receptes de fermentats

Salsa Harissa amb plantes silvestres

Netejar els bitxos, el dent de lleó i els pebrots i posar a escórrer. Picar les llavors de coriandre i …

Llegeix la recepta
Cuinant amb fermentats

Pastrami o Pastrama

M’agrada mirar al Pastrami com a exemple de conservació. El que en va moure al principi en el món de …

Llegeix la recepta
Cuinant amb fermentats

Tempeh, Kimchi en textures i algues cruixents

Avui el Prabhu Sukh ens porta una recepta que combina diversos ingredients fermentats com el temphe o el kimchi combinat …

Llegeix la recepta