Una mossegada plena de sabor i salut. La dolçor de la patata amb l’àcid i picant del kimchi i els tocs de frescor dels germinats forma una combinació exquisida i molt refrescant.
La patata si és freda i ha estat unes hores a la nevera es transforma en un midó resistent, un excel·lent prebiòtic: L’aliment preferit dels nostres “bacteris amics”.
Preparació.
Bulli la patata la nit anterior i posar-la a refredar a la nevera.
Posen sobre una cullera de porcellana de servir, una base de patata cuita i freda, premem i aplanem.
A sobre posem 1 cullerada sopera de Kimchi i una miqueta de cada tipus dels germinats.
Amanim amb un rajolí d’oli d’oliva del bo.
Una ultima cosa aqui us deixo la recepta de com fer el kimchi
Alf Mota de MacroSeny
Cuiner i professor de cuina saludable i terapèutica
Xef distingit per la Unió Vegetariana Espanyola i membre de l’equipo Eco Xef Espanya. Format en macrobiòtica, medicina oriental, nutrició i dietètica, cuina aplicada a la dietoteràpia, agroecològica i comunicació. Imparteixo regularment cursos i tallers de cuina en diferents escoles i centres de formació. Col·laboro en diversos projectes educatius per a la promoció d’hàbits de vida saludables. Desenvolupo receptes i continguts sobre gastronomia, imparteixo xerrades i conferències. Escric regularment i intervinc en programes de ràdio sobre gastronomia ecològica i estil de vida sostenible i saludable.