Latkes de Kimchi

Dificultat

Facil

T. Preparació

30 m

T. Fermentació

0

Quantitat produida

4 racions

Ingredients

  • 1 got de patata ratllada (també pot ser moniato o una mescla d’ambdós)
  • 1 got de kimchi
  • 3 cullerades de farina (pot ser de blat, arròs o blat de moro)
  • 3 ous batuts
  • 1 polsim de sal
  • Oli per fregir

Preparació

Una de les preguntes que més ens fa la gent es com consumir els aliments fermentats. La veritat es que no te molt de misteri. Afegeix una o dues cullerades del fermentat que sigui al plat que sigui… i ja!

En el cas dels cogombres o “pickles”, o d’altres ferments tipus el kimchi, simplement pren-los d’aperitiu com si fossin unes olives.

Quan et cansis de menjar-los així sense més, si es que arribes a cansar-te’n, encara et quedaran possibilitats infinites. De debò… infinites.

Amb aquesta recepta volem demostrar l’enorme versatilitat dels vegetals fermentats.

Hem escollit una recepta en la qual el fermentat, en aquest cas el kimchi, es cuina a una alta temperatura. Pensem que no hi ha res de dolent en això, només recorda que quan vulguis treure el màxim en termes de salut a un vegetal fermentat és millor que no l’escalfis.

Per a la resta d’ocasions, considera aquesta recepta:

Preparació

Pela i ratlla les patates

Escorre la patata ratllada en un colador, prémer bé per treure el suc.

Mesclar bé en un recipient amb el kimchi i la farina.

Afegeix els ous i la sal.

Escalfar l’oli en una paella, afegeix la mescla a cullerades prement suaument per fer bunyols plans d’un cm de gruix. Daurar pels dos costats.

Servir amb salsa de formatge o cacauet.

T'ha agradat? Comparteix-la amb els teus

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Altres receptes

Receptes de fermentats

Salsa Harissa amb plantes silvestres

Netejar els bitxos, el dent de lleó i els pebrots i posar a escórrer. Picar les llavors de coriandre i …

Llegeix la recepta
Cuinant amb fermentats

Culleradas de patata & Kimchi amb germinats de llombarda i remolatxa

Una mossegada plena de sabor i salut. La dolçor de la patata amb l’àcid i picant del kimchi i els …

Llegeix la recepta
Cuinant amb fermentats

Pastrami o Pastrama

M’agrada mirar al Pastrami com a exemple de conservació. El que en va moure al principi en el món de …

Llegeix la recepta
Obir per WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola!, Hem incorporat el xat des de l'aplicació WhatsApp per fer més senzill qualsevol dubte referent a la botiga, com fermentem o com comprar. No dubtis en preguntar!