Una de les preguntes que més ens fa la gent es com consumir els aliments fermentats. La veritat es que no te molt de misteri. Afegeix una o dues cullerades del fermento que sigui al plat que sigui… i ja!

En el cas dels cogombres o “pickles”, o d’altres ferments tipus el kimchi, simplement pren-los d’aperitiu com si fossin unes olives.

Quan et cansis de menjar-los així sense més, si es que arribes a cansar-te’n, encara et quedaran possibilitats infinites. De debò… infinites.

Amb aquesta recepta volem demostrar l’enorme versatilitat dels vegetals fermentats.

Hem escollit una recepta en la qual el fermentat, en aquest cas el kimchi, es cuina a una alta temperatura. Pensem que no hi ha res de dolent en això, només recorda que quan vulguis treure el màxim en termes de salut a un vegetal fermentat és millor que no l’escalfis.

Per a la resta d’ocasions, considera aquesta recepta:

Preparació

Escorre la patata ratllada en un colador, prémer per treure el suc.

Mesclar bé en un recipient amb el kimchi i la farina.

Afegeix els ous i la sal.

Escalfar l’oli en una paella, afegeix la mescla a cullerades prement suaument per fer bunyols plans d’un cm de gruix. Daurar pels dos costats.

Servir amb salsa de formatge o cacauet.


Ens ajudes a compartir aquest contingut?


Ja tens el e-book gratuït?

 

5 recipients de fermentació que ja tens a casa

Comença a fermentar avui mateix sense haver de comprar res

¡ENVIA'M EL E-BOOK!

Vols apendre a fermentar?

 

Visita la nostra pàgina de cursos

4 mòduls temàtics per començar des de zero o perfeccionar el que ja saps

MÉS INFORMACIÓ