Preparació de la papada

En un recipient, cobrir la papada de porc amb la sal de mar gruixuda i deixar-la per 48 hores.

Passat el temps netejar-la de la sal i posar-la a coure en aigua mineral que la cobreixi juntament amb les verdures, la fulla de llorer i la branqueta de farigola tapada per 1,30 hores o fins que la carn estigui tendre.

Deixar refredar i tallar en trossos quadrats grans.

Preparació del plat

En una paella pintada lleugerament amb oli marcar un tros de la papada cuinada del costat de la pell a foc lent fins a aconseguir un lleuger color daurat i una textura crocant.

Girar amb cura i marcar pel costat oposat fins que sigui calent.

Amanir amb una mica d’oli d’oliva el kimchi Espai & Seny i les “males” herbes.

Emplatar col·locant a la zona central el tros de papada acompanyant del kimchi intercala’n les herbes.

Tips

És fantàstica la combinació de la grassa de la papada amb el picant i àcid de la fermentació del kimchi.

Si no es troba papada, es pot fer amb cansalada o un altre tipus de carn grassa.

Les mal denominades “males” herbes ens aporten saó i divertiment al plat a més d’innombrables beneficis nutricionals.

Una idea genial és utilitzar dent de lleó que conté grans quantitats d’inulina, un prebiòtic que potencia els beneficis del kimchi.


Ens ajudes a compartir aquest contingut?


Ja tens el e-book gratuït?

 

5 recipients de fermentació que ja tens a casa

Comença a fermentar avui mateix sense haver de comprar res

¡ENVIA'M EL E-BOOK!

Vols apendre a fermentar?

 

Visita la nostra pàgina de cursos

4 mòduls temàtics per començar des de zero o perfeccionar el que ja saps

MÉS INFORMACIÓ