Una recepta fresca i saborosa ideal per menjar com entrant en els teus àpats o bé per preparar una tapa per picar en un entorn festiu.
Preparació
Ratllar les pastanagues sense pell i barrejar amb el suc de llimona perquè no s’oxidin.
Xafar amb una forquilla les sardines, fins a obtenir una pasta homogènia. Barrejar amb la pastanaga, la ceba fermentada i el julivert.
Farcir les fulles de les endívies amb la pasta de sardines com base, per sobre amanir amb una mica d’oli d’oliva i el pebre negre. Si es deixa la pasta de sardines amb la ceba fermentada a la nevera d’un dia a l’altre, encara queda més bona de sabor.
Alf Mota de MacroSeny
Cuiner i professor de cuina saludable i terapèutica
Xef distingit per la Unió Vegetariana Espanyola i membre de l’equipo Eco Xef Espanya. Format en macrobiòtica, medicina oriental, nutrició i dietètica, cuina aplicada a la dietoteràpia, agroecològica i comunicació. Imparteixo regularment cursos i tallers de cuina en diferents escoles i centres de formació. Col·laboro en diversos projectes educatius per a la promoció d’hàbits de vida saludables. Desenvolupo receptes i continguts sobre gastronomia, imparteixo xerrades i conferències. Escric regularment i intervinc en programes de ràdio sobre gastronomia ecològica i estil de vida sostenible i saludable.
info@macroseny.com | Linkedin | Facebook | Instagram | Twitter