Tempeh, Kimchi en textures i algues cruixents

Dificultat

Facil

T. Preparació

30 m

T. Fermentació

0

Quantitat produida

5 racions

Ingredients

  • 1 paquet de tempeh macerat amb tamari
  • Oli d’oliva
  • All
  • Tamari
  • Kimchi

Per la maionesa de Kimchi

  • 100 g llet de soia
  • 200 g d’oli de gira-sol
  • 25 g kimchee

Per la crumble d’algues

  • 60 g farina d’arròs
  • 20 g alga kombu en pols
  • 3 g de sal
  • 8 g sucre muscovado
  • 35 g margarina bio de qualitat

Preparació

Avui el Prabhu Sukh ens porta una recepta que combina diversos ingredients fermentats com el temphe o el kimchi combinat amb el sabor i la textura de les algues, una combinació sorprenen que segur delectara als mes exigents.

Preparació maionesa

Elaboreu una maionesa tradicional, afegiu al final el suc de Kimchi i reserveu a la nevera.

Preparació de la crumble d’algues

Mescla be tots els ingredients i afegir la margarina al final intentat amasar el menys posible

Esmicola la mescla sobre el paper de forn i poseu al forn a 160º 12 minuts, i deixar refredar.

Preparació del Tempeh

Col·locar un all xafat en unes gotes d’oli d’oliva. Arrencar el foc i quan l’all comenci a saltar, el retirem. Planxem el tempeh per totes dues cares afegint unes gotes de salsa de soia o tamari abans de cada volta.

Muntar el plat

Servir la kimchi en un plat col·loca el tempeh a sobre, i acabar amb el crumble i uns punts de maionesa.

Xef Prabhu Sukh

En Prabhu Sukh es un reconegut chef de cuina vegana que no necessita presentació, i que vaig tindre l'ocasió de conèixer en un showcoquing a la Veggie Fest de Sabadell, de aixo ja fa uns quant anys. 
Desprès ens hem vist a diversos esdeveniments i cursos on sempre sorprèn per la seva autenticitat,encant i senzilles com a persona. 
La seva cuina elegant i conscient ens porta a la màxima expressió de la gastronomia en cuina vegana.
Actualment ofereix serveis complets per a professionals, incloent assessorament alimentari, restauració i esdeveniments. Auto del llibre - Vegan Gourmet la cocina conciente de los 5 elementos -, també forma part de l’equip de Vidasana (Biocultura), on col·labora en l’organització de showcooking amb l’equip Ecochef.

T'ha agradat? Comparteix-la amb els teus

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Altres receptes

Receptes de fermentats

Salsa Harissa amb plantes silvestres

Netejar els bitxos, el dent de lleó i els pebrots i posar a escórrer. Picar les llavors de coriandre i …

Llegeix la recepta
Cuinant amb fermentats

Culleradas de patata & Kimchi amb germinats de llombarda i remolatxa

Una mossegada plena de sabor i salut. La dolçor de la patata amb l’àcid i picant del kimchi i els …

Llegeix la recepta
Cuinant amb fermentats

Pastrami o Pastrama

M’agrada mirar al Pastrami com a exemple de conservació. El que en va moure al principi en el món de …

Llegeix la recepta