Avui el Prabhu Sukh ens porta una recepta que combina diversos ingredients fermentats com el temphe o el kimchi combinat amb el sabor i la textura de les algues, una combinació sorprenen que segur delectara als mes exigents.
Preparació maionesa
Elaboreu una maionesa tradicional, afegiu al final el suc de Kimchi i reserveu a la nevera.
Preparació de la crumble d’algues
Mescla be tots els ingredients i afegir la margarina al final intentat amasar el menys posible
Esmicola la mescla sobre el paper de forn i poseu al forn a 160º 12 minuts, i deixar refredar.
Preparació del Tempeh
Col·locar un all xafat en unes gotes d’oli d’oliva. Arrencar el foc i quan l’all comenci a saltar, el retirem. Planxem el tempeh per totes dues cares afegint unes gotes de salsa de soia o tamari abans de cada volta.
Muntar el plat
Servir la kimchi en un plat col·loca el tempeh a sobre, i acabar amb el crumble i uns punts de maionesa.
Xef Prabhu Sukh
En Prabhu Sukh es un reconegut chef de cuina vegana que no necessita presentació, i que vaig tindre l'ocasió de conèixer en un showcoquing a la Veggie Fest de Sabadell, de aixo ja fa uns quant anys. Desprès ens hem vist a diversos esdeveniments i cursos on sempre sorprèn per la seva autenticitat,encant i senzilles com a persona. La seva cuina elegant i conscient ens porta a la màxima expressió de la gastronomia en cuina vegana. Actualment ofereix serveis complets per a professionals, incloent assessorament alimentari, restauració i esdeveniments. Auto del llibre - Vegan Gourmet la cocina conciente de los 5 elementos -, també forma part de l’equip de Vidasana (Biocultura), on col·labora en l’organització de showcooking amb l’equip Ecochef.