Tempeh, Kimchi en textures i algues cruixents

Dificultat

Facil

T. Preparació

30 m

T. Fermentació

0

Quantitat produida

5 racions

Ingredients

  • 1 paquet de tempeh macerat amb tamari
  • Oli d’oliva
  • All
  • Tamari
  • Kimchi

Per la maionesa de Kimchi

  • 100 g llet de soia
  • 200 g d’oli de gira-sol
  • 25 g kimchee

Per la crumble d’algues

  • 60 g farina d’arròs
  • 20 g alga kombu en pols
  • 3 g de sal
  • 8 g sucre muscovado
  • 35 g margarina bio de qualitat

Preparació

Avui el Prabhu Sukh ens porta una recepta que combina diversos ingredients fermentats com el temphe o el kimchi combinat amb el sabor i la textura de les algues, una combinació sorprenen que segur delectara als mes exigents.

Preparació maionesa

Elaboreu una maionesa tradicional, afegiu al final el suc de Kimchi i reserveu a la nevera.

Preparació de la crumble d’algues

Mescla be tots els ingredients i afegir la margarina al final intentat amasar el menys posible

Esmicola la mescla sobre el paper de forn i poseu al forn a 160º 12 minuts, i deixar refredar.

Preparació del Tempeh

Col·locar un all xafat en unes gotes d’oli d’oliva. Arrencar el foc i quan l’all comenci a saltar, el retirem. Planxem el tempeh per totes dues cares afegint unes gotes de salsa de soia o tamari abans de cada volta.

Muntar el plat

Servir la kimchi en un plat col·loca el tempeh a sobre, i acabar amb el crumble i uns punts de maionesa.

Xef Prabhu Sukh

En Prabhu Sukh es un reconegut chef de cuina vegana que no necessita presentació, i que vaig tindre l'ocasió de conèixer en un showcoquing a la Veggie Fest de Sabadell, de aixo ja fa uns quant anys. 
Desprès ens hem vist a diversos esdeveniments i cursos on sempre sorprèn per la seva autenticitat,encant i senzilles com a persona. 
La seva cuina elegant i conscient ens porta a la màxima expressió de la gastronomia en cuina vegana.
Actualment ofereix serveis complets per a professionals, incloent assessorament alimentari, restauració i esdeveniments. Auto del llibre - Vegan Gourmet la cocina conciente de los 5 elementos -, també forma part de l’equip de Vidasana (Biocultura), on col·labora en l’organització de showcooking amb l’equip Ecochef.

T'ha agradat? Comparteix-la amb els teus

Facebook
Email
WhatsApp

Altres receptes

Receptes de fermentats

Salsa Harissa amb plantes silvestres

Netejar els bitxos, el dent de lleó i els pebrots i posar a escórrer. Picar les llavors de coriandre i …

Llegeix la recepta
Cuinant amb fermentats

Culleradas de patata & Kimchi amb germinats de llombarda i remolatxa

Una mossegada plena de sabor i salut. La dolçor de la patata amb l’àcid i picant del kimchi i els …

Llegeix la recepta
Cuinant amb fermentats

Pastrami o Pastrama

M’agrada mirar al Pastrami com a exemple de conservació. El que en va moure al principi en el món de …

Llegeix la recepta
Obir per WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola!, Hem incorporat el xat des de l'aplicació WhatsApp per fer més senzill qualsevol dubte referent a la botiga, com fermentem o com comprar. No dubtis en preguntar!